resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:38
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3657
    transferi konusunda kızılması gereken nokta miktar değildir. zaten yukarıda da yazılmış 3m ile gidebileceği. şimdi böyle bir paraya gidebilme imkanı olan bi adamdan daha fazla kazanabilmek için sattığınız takımın başkanının dursun özbek olması gerekir ki o da bizim başkan olduğundan söz konusu değil. asıl sıkıntı böyle bir oyuncuyu elinde tutamamaktır.

    sen kaç tane sneijder, kaç tane podolski getirebiliyorsun takımına? bunlar özel oyuncular işte tüm dünya kabullenmiş, her devrin en büyük milli takımlarından biri olan, almanya milli takımından jübilesini yaparken* müthiş bir saygı ve sevgi gösterisi yapılmış adama. sen böyle bir adamı takımına getiriyorsan bu adamlardan hem saha içinde hem saha dışında gerekli verimi alacaksın ve elinde tutabildiğin kadar tutacaksın. ama adam nasıl bir kaçış yolu aradıysa artık ta japonya'ya gidiyor.

    ayrıca son dönem poldi'nin düşen performansı yüzünden gönderilmiş olmasına razı olmak bence futbol cahilliğidir. bu adam bu yaşında bir sistem içine gelmiş olsa(2011-2014 arası galatasaray'ı gibi) 34 yaşına kadar world class top oynardı bizde. sneijder, podolski gibi futbolcuların şuan bizde yeterli verimi gösterememesinin tek sebebi sistem eksiliğidir.

    olmasaydı başlangıcımız da sonumuz da böyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın