• 1
    günümüz şartlarında önemli bir iletişim yolu olan youtube'un galatasaray sözlük tarafından neden daha aktif kullanılmadığını düşündüm. üstelik sözlüğün yazılı medya olduğunu düşşünürsek, youtube kanalı da görsel medya gibi düşünelen bir organ dahi olabilir. format, konsept, içerik üzerine konuşulabilir. benim düşündüğüm
    1- popüler,tarihi,ilgi çekici videolar (olabileceği gibi benim asıl olmasını istediğim bundan sonraki maddeler)
    2- maç,transfer,gündem,yönetim konuların tartışıldığı programların olduğu gibi bir format. sözlük moderatörleri gibi moderatörlerce idare ve organize edilebilecek bu programlar belli tarihlerde, belli şehir ve mekanlarda toplanılıp kaydedilen görüntüler yüklenebilir kanala.
    3- sosyal projeler yürütülüp bu projelerin görüntüleri yüklenebilir(bu tür organizasyonları teşvik açısından da güzel olur).
    4- sözlük mensubu kişilerinin birbirileriyle olan tanışıklığı, muhabbeti artar (daha sıcak bir ortam haline gelir sözlük)
    5- sözlük için, vaktini, enerjisini vs emek harcayan moderatör ve yöneticiler için gelir kaynağıda olabilir.(yüklenecek olan videoların izlenme sayısına bağlı tabi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın