• 1
    oynadığım ilk menajerlik oyunu. o zamana göre çok iyiydi. oyuncu databese'i zamanının üstünde, arayüzü gayet kullanışlı ve en önemlisi maç motoru vardı. cm 2001 de maç motoru yokken bu oyunda vardı. bazen taçtan gol atmak gibi saçmalıkları vardı ama zamanına göre gayet iyiydi. stadyum inşa etmek çok zevkliydi. yıl olmuş 2017, güncel menajerlik oyunlarında bile bu stadyum işi bu kadar iyi değil.

    oyuncu gelişimi olayı çok iyiydi. bir keresinde bütün takımı gençlerden kurup ilk iki senesinde nal toplamıştım, oyuncular geliştikçe şampiyonlar ligi ve premier lig şampiyonlukları gelmişti. sadece ingiltere liginden takım seçiliyordu. oyuncular yaşlandıkça performansı düşüyordu. öyle sallama oyuncular yoktu. zamanın oyuncuları ve wonderkidleri vardı. dedik ya databese'i çok iyiydi diye.

    ama sonraki yıllarda devamını getiremediler. lma manager 2002 tam bir facia idi. oyun bildiğin hatalı çıkmış. maç motorunda büyük bir hata vardı. hep rakip takım kazanıyordu. evet yanlış okumadınız, dünya karması ile oyna, karşında köy takımı olsun ve bin tane maç yap. bin tanesini de köy takımı kazanıyor. böyle bir bug. o yüzden oyun direk çöktü. firma bu oyundan ne zarar etmiştir ama. o zamanlar güncelleme yayınlayayım da hatayı düzelteyim diye bir imkan yok ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın