resim
Tolgay Ali Arslan
Takım:Melbourne City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 177
    okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla bazı yazarlarca itin bi yerine, bi şey yapılmış futbolcu. şimdi öncelikle oğuzhan'ın yedeği denmiş. yani sayılabilir ama o kadar yazıldığı gibi değil. uefa maçlarında bu sene kendisini şenol güneş'in 11de tercih etmişliği gayet vardır oğuzhan'ın yerine. birazcık akıllı olsa, daha düzenli oynayıp katkı verebilse oğuzhan'ı direk keser 11den. haa işte sıkıntı bu ama bu adamdan düzenli 11 oyuncusu olmuyor. yetenekleri var evet ama oğuzhan'a güvenerek kadro planlaması yapamazsın. açıkçası kendisini gayet beğeniyorum ben. top ayağına yakışıyor, özgüveni yüksek, dikine çıkıyor, deniyor vs..

    işin transfer kısmına gelince ise yazılmış zaten aradığımız, lazım olan oyuncu profili kesinlikle değildir. kadromuz oturmuş olsa, yavaş yavaş monte edilecek, gerekince işini yapacak bi yedek gözüyle bakabilsek mantıklı olabilirdi ama şu an bize direk 11 oynayacak, ne vereceği az çok belli olan, en önemlisi sakatlık problemi olmayan net adamlar lazım.

    bizim önce bi temizliğe, şu maaş politikasını filan düzeltmeye ihtiyacımız var. alacaklarımızı değil, satacaklarımızı netleştirip takımı baştan inşa etmeliyiz. yani tolgay'a gelene kadar çok iş var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın