resim
Tolgay Ali Arslan
Takım:Melbourne City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 156
    beşiktaş'ta bile sürekli 11 oyuncusu olamamış adam galatasaray orta sahası için düşünülüyor düştüğümüz şu durumlara bak. bir de üstüne milyon eurolar konuşuluyor ulan ne yapmış da milyon euro vereceğiz bu adama?

    şu mantığı anlayabilirim paran yoktur kulüp sıkıntıdadır küçülmeye falan gidilecektir o zaman anlarım böyle düşük profilli ama belki iş yapabilecek adamlarla ilgilenmeyi. bakıyorum kulüp sıkıntı da kurtaracağız borçları sıfırlayacağız deyip kulübün en önemli gayri menkullerini satıyorsun. hatrı sayılır bir gelir elde ediyorsun ama yine dönüp dolaşıp türkiye'de ne kadar gereksiz adam varsa ona milyon eurolar bağlıyorsun. tolgay yetenekli bir oyuncu olabilir bana yeteneği değil ne kadar çok iş başarabildiği ve ekonomik açısından uygunluğu önemli adamın dişe dokunur adından söz ettirdiği tek bir sezon yok takım yok. üstüne üstük bu sezonun 6 ayını sakat geçirmiş. şimdi galatasaray bu adamla ilgileniyor ve milyon eurolar konuşuluyorsa bu işte önce at gözlükleri örümceklenmiş beyinler ve en önemlisi rant vardır.

    tolga, josue, de jong üçlüsüne verdiğimiz parayı düşme potasında olan premier lig takımlarından birinin orta sahasına üstüne 3-5 fazla vererek* alsaydık bugün bu tolgay falan konuşulmazdı. aynısı ahmet çalık ve serdar aziz içinde geçerli 7-8 milyon euro'ya komple bir stoper alabilirdik ayağı iyi geriden oyun kurabilen kafa toplarına hakim, pozisyon bilgisi yüksek ama nerde bunlar hep vizyon işte.

    tolgay'mış peehhh!
App Store'dan indirin Google Play'den alın