resim
Ramon de Moraes Motta
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 87
    psikolojik rahatsızlığı nedeniyle hakkında rıza çalımbay tarafından "çöp olmuş" tabiri kullanılan futbolcu.

    efendim neymiş sivas'ta "çöp olmuş" demek zayıflamış demekmiş. hani rıza çalımbay sivas'taki yerel bir televizyon kanalına konuşsa belki anlayabilirim. ama sen bütün türkiye'nin ekranı başında olduğu bir kanalda söylüyorsun bunu. en az 20 milyon kişinin seni anlamasını beklemek mi makul yoksa 20 milyon kişiye hitap edecek şekilde konuşmak mı?

    bizim halkımız gelişimi sevmez. "elit" dedin mi evinde elde kırmızı şarap, robe de chambre ile boğaza nazır yalısında oturan adam gelir aklına. bu yüzden de gelişimi sadece para ile bağdaştırır ve o paraları kazanamayacağı için de asla gelişemeyeceğini düşünür. sonra da gider "elit" insana nefret duyar; kendi eksiklerini üstünlük olarak göstermeye çalışır eğer kıvıramazsa da gidip fiziksel şiddet uygular.

    rıza çalımbay'ın ramon motta için kullandığı kelimeler de, onun savunulması da benzer bir durum. yahu sen bjknin teknik direktörülüğünü yapmışsın, yıllarca istanbul'da geçmiş hayatın, büyük paralar kazanmışsın; televizyon karşısında nasıl konuşulacağını öğrenmek haydi öğrenmeyi geçtim dikkat etmek bu kadar mı zor? bunun parayla, pulla, şarapla, viskiyle alakası yok. kafa yapısıdır bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın