• 74
    bu adam için biri daha set kurulsa tabiri veya benzeri gibi bir tabir kullanılırsa ağzına kürekle vuracağım. bilader nedir bu set kurmak ya. biri bana bu seti açıklasın amk. ya da şu efsane seti çizsin de görelim biz de. bu nasıl bir sığ görüşlüktür arkadaş anlamadım gitti.

    bakın beyler öyle bir set varsa zaten bütün maç onu oynarsın her seferinde o adama boş üçlüğü attırırsın. adam zaten iki şuttan bir tanesini sokuyor. ama gerçekte öyle bir şey yok. o set set dediğiniz şey çiziliyor, oynanmaya çalışıyor ama bir yere kadar, bunu kafanıza sokun nolur.

    en bilineni low postta konulan iki pick'ten çıkarmadır. takım onu deniyor, olursa oluyor. zaten maçta aynı setten iki defa şut bulursan bile büyük başarıdır. karşımızda oynayanlar beyinsiz değil. aynı oyunu ikiden fazla yediremezsin. onun dışında sadece şutörü koşturarak bir set çizemezsiniz. yok öyle bir dünya.

    bu sezon o istediğimiz şutları bulamamasının en temel sebebi guardsızlığımız. basketbol canlı bir spor, öyle statik setlerle oynanmıyor oyun. biraz yaratıcılık lazım. ve bu bizim takımda maalesef çok kötü bir seviyede. bütün yük sinan'ın üstüne binmiş durumda. hatta bu sezon performansının düşme sebebi de bu. her neyse sinan ayrı bir konu başka zaman değiniriz.

    https://youtu.be/8fRHe8zzOnI

    02.03.2017 galatasaray real maçında bulduğu üçlüklere bakın. hangisi o hayaranı olduğunuz set üzerinden. bir tane tamamen kendi yaratıcılığı. diğerleri ise oyunun canlılığından ve yaratıcılığından sonra, defansın kaymasıyla elde edilen boş şutlar. işte bizde bu sezon o defansı kaydıracak adam olmadığı için maalesef diebler'ı verimli kullanamıyoruz. set çizilmediği için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın