resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 741
    lisecilerin tek başına neyi başardığını bizlere göstermesi gereken eski başkanımız.

    soruyorum hocam size liseciler tek başlarına ne yaptılar, riva'yı florya'yı mı satin alarak muazzam bir vizyon örneği mi gösterdiler? böyle ise bu vizyonu buradaki birçok arkadaşın dedesi de göstermiştir. bana şunu söyleyebilir misiniz hocam, biz liseli olduğumuz icin fenerbahçe'ye şu kulvarda deli gibi fark attık. cevabınız belli hayır atamadık, fenerbahçe de bize atamadi ama siz olduğunuz icin değil, taraftarlarınız, hani elit olmayan sıradan galatasaraylılar, bu farkı önledi. uefa kupasını liseciler mı aldı sanıyorsunuz? ali sami yen stadını dolduran binlerce galatasaraylı aldı o kupayı, milan maçının son 5 dk da yenik olmasına rağmen deliler gibi tezahürat yapan taraftar o kupayı getirdi. sizin sayeniz de mi alındı 3 kupa ? hayır, abdurrahim albayrak, hamza hamzaoğlu ve olacak olacak diye tribunlere gelen, takımına destek olan galatasaraylılar aldı o 3 kupayı.

    eğer galatasarayımız bugün hala 100 yıl önceki mantik hüküm sürmesine rağmen ayakta ve güçlü ise metin oktay gibi bu armaya gönül vermiş, bülent korkmaz gibi korkusuzca mücadele etmiş, her ne kadar sevmesem de fatih terim gibi yenilgiyi kabul etmeyen, inançlı taraftarlarına borçludur. yoksa lisecilerin derdi arma değil, onların büyük bir kısmı galatasaray'ın nimetlerinin derdinde. öyle olmasaydı, 17 bin küsur uyenin %47'si pasif üye olmazdı değil mi hocam.

    bu yazıdan lisecilere düşmanız anlamı çıkarmayalım hocam, bizler, galatasaray'a gönül verenler, kulübümüze katkı yapmak istiyoruz. ama sizler elitlik çerçevesi altında şans faktörüyle elde ettiğiniz ayrıcalıklı pozisyonunuzu kaybetme korkusu yaşıyorsunuz.

    söyler misiniz hocam, 30 milyon galatasaray taraftarı arasından kaç tane duygun yarsuvat çıkar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın