resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 731
    bugün * yaptığı açıklamada "biz galatasaraylılar herkesi kulübe almayız. belirli bir kontenjan vardır. bunun sebebi kulübün elit olarak kalmasıdır." demiştir. kaynak: https://twitter.com/...s/837265085760417792

    "elit kalması" demiş kulübün. elitlik tanımı yapsalar da ona göre davranarak üye olabilsek en azından. nedir yani elitlik? kime göre elitlik? smokin giyerek balolara katılmak mıdır acaba? takım elbisenin içerisine her zaman kazak falan giymek mi? evde ropdöşambır ile şömine karşısında oturup pipo içerken viskiden bir yudum almak mı? yat kulübü mü burası neyin elitliğini arıyoruz? sinan engin'in kızı elit mi mesela?

    bir de, 1905'den bugüne kadar bu "elit" kavramı bu kulübü bu hale getirmedi mi? kulübü bir dönem parçalayan ateş - güneş olayının temelinde bu kafatasçı elitlik kavramı yatmıyor mu aslında? avrupa'nın en büyük kulüplerinde bu "elit" kesim nasıl korunmakta mesela, araştırılması yapıldı mı? var mı onlarda böyle bir "elit" kavramı? yoksa onlar kulüplerin iyiliğini düşündükleri için daha birleştirici çabalar içerisinde mi? bunları planladık mı?

    kulübün yakın dönemdeki önemli genel kurullarından birisi yapılacak, katılım sayısını 1500 - 2000 arasında bekliyor herkes. bugün borussia dortmund kaç kişi ile genel kurul yapıyor mesela? elitlik düşünüyorlar mı yoksa kulübe üyelik aidatını ödeyen üyeleri tutmayı mı önemsiyorlar?

    iki fotoğraf karesi burada çok şey anlatacaktır...
    1 - galatasaray genel kurul toplantısı - https://img-gs.mncdn.com/...b7faab237eb8ae0.jpeg
    2 - borussia dortmund genel kurul toplantısı - http://media.gettyimages.com/...-picture-id498265444

    ama elitlik daha önemli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın