resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12912
    kendisini cok severim. alnindaki damara kurban olurum. sozlukte gelisini benim kadar beklemis adam oldugunu sanmiyorum. kapisindaki muhabirlere kadar ilerlettim haber agini.

    once bir adam gibi konusalim. adini dogru koyalim. galatasaray'in sikintisi sneijder degil.

    sabri, selcuk, balta, semih bu adamlar gitsin demeden sneijder'a gitsin diyenin samimiyetinden suphe ederim.

    carole, ofansif anlamdaki kendini bilmezligiyle tolga, de jong, rodriguez, eren bu adamlar da yedeklenmelier. onlerine daha iyi topcular alinmali.

    sneijder'in da arkasina da sneijder'la kapisacak onun yoklugunu aratmayacak bir topcu alinmali.

    o gitsin bu gitsin demek de olmaz. yazdigim gibi yerlerine arkalarina yeni futbolcular alinmasi lazim.

    14 yabancili lig var. dahasi burasi galatasaray. tek ayagi avrupada. boyle bir ortamda ahmet calik'a 2 milyon vermek eldeki 2 milyonoglullarindan indirim istememek ihanettir. ahmet calik genclerbirliginde 500 aliyorsa burada 200 alacak arkadas! burasi galatasaray, burasi istanbul, burada daha fazla olanagin var, buradan avrupa'ya sicrayabilirsin. normal bir galatasaray her sene sampiyonlar liginde. dolayisiyla topcu dedigin kariyer icin zatrn galatasaray'a gelir.

    acin bakin galatasaray tarihine. fenere degil galatasaray'a daha az paraya anlasan topcu dolu.

    donelim sneijder'a yabanci dusmanligi gibi bir konuda gayet arkasindayim. ancak unal aysal nefretiyle kendisine yol yapmaya calisan cocuklarin* laflarindan bagimsiz olarak soyluyorum (ki hic inanmiyorum kendisinin profesyonelligi duzeyindeki adamin yapacagina bu isleri) pozisyon begenmeme az calisma hoca sikayet etme gibi huylari varsa tabii ki gonderilmelidir. tarih bu sekilde gonderilen oyuncularla da doludur.

    ancak kendisi gonderilir sabri selcuk balta o takimda kalirsa o kulubu benzin doker yakarim mecazen. dursun sen mecazen anlama ammosunun gulu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın