• 1
    --- alıntı ---

    sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, kulübün yıllık olağan genel kurul toplantısının 18 mart cumartesi günü saat 10.00'da lütfi kırdar kongre merkezi anadolu auditorium toplantı salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi. ilk toplantıda yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 25 mart cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağı duyuruldu.

    genel kurulda, sarı-kırmızılı kulübün 2016 yılı faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, kulüp yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.

    kongre gündeminde, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2017 yılı bütçesinin görüşülüp karar altına alınması da bulunuyor.

    --- alıntı ---

    18 mart günü kongrenin hem yeterli üye sayısına ulaşılamayacağı, hem de çanakkale zaferinin yıldönümü dolayısı ile yapılamayacağını düşünerek bugüne başlığı açtım. kongrede gündem maddeleri, başta başkan dursun özbek'in riva-florya devri ve kulübün ekonomik göstergeleri ile takımın tüm şubelerinin genel bir değerlendirilmesi üzerine olması bekleniyor.

    aynı zamanda yanılmıyorsam, galatasaray spor kulübünün 34. başkanı olan sayın ünal aysal da katılacak. aysal, hem kendi dönemi ile ilgili sorulara ve muallakta kalan olaylara, hem de mevcut yönetimin güncel sıkıntılarına olan yorumlarını açıklaması bekleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın