• 770
    bir röportajından alıntı :

    levent nazifoğlu, galatasaray’ın eski başkanı ünal aysal’ın dönemine vurgu yapılarak, “üç-dört sene önce böyle bir görevde olmayı ister miydiniz?” sorusuna, sitemli yanıt verdi. o dönemde kulübün imkanlarının çok daha geniş olduğuna vurgu yapan nazifoğlu, “üç-dört sene önce bayağı bir para harcandı. kulübe de yine önemli rakamlar girdi. öyle zamanlarda bizim gibi emekçiler yer bulamazlar. biz buraya ancak böyle zor günlerde gelebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

    kesinlikle ünal aysal döneminde kulüpten içeri bile giremeyecek kadar çapsız bir adamdır.

    gördüğü her mikrofona konuşur, sorumluluk benim dediği her transfer sakatlanır ya da oynatılmaz. keza 27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçı'nda alınan oyunculardan hiç biri oynamamıştır. hala ünal aysal döneminde alınan oyuncular oynamaktadır ki bu da alınan oyuncuların kalite farkını ortaya koymaktadır.

    dönem başı çok beğenilen bir adamın bu kadar kısa sürede nefret edilecek kıvama gelmesi kendisinin bir başarısıdır. 70 milyon nüfustan bin kişinin bilebileceği bir ismi bir anda milyonlarca kişi öğrenmiş gelirlerine gelir katmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın