• 2
    başlama saati 15:30 olarak değiştirilen maç. trtspor ekranlarından canlı yayınlanacaktır.

    ligde 5 mağlubiyetle 3. sırada bulunuyoruz. rakip istanbul üniversitesi ise 8 mağlubiyetle 7. sırada ki aynı puana sahip hatay ve beşiktaş ile 5-6-7 şeklinde sıralanıyorlar. geçen haftaki yakın doğu mağlubiyeti kabul edilebilir bir mağlubiyetti ama botaş deplasmanındaki kayıp açıkçası ekstra bir mağlubiyet oldu. o iki maçı kazansak şu anda lig lideri bizdik. kağıt üzerinde ligin en iyi 4 kadrosundan biri olarak sıralamadaki yerimiz aslında normal ama o müthiş tam sahaların, 3 kişiyle önde basmaların falan hatırına insan son atakta kaybedilen botaş ve kayseri deplasmanlarını arıyor ister istemez.

    takımın son transferlerinden sofia da silva'nın lig lisansı iptal edilmiş bu arada. masha tekrardan sahada olacak. olmadık yerde attığı sayıları ve ikili oyunları ile takım dinamiği içinde öne çıkan bir isimdi. bu lisans değişimi sonrası sakatlık dedikoduları ortaya çıkmıştı ki lisansının tekrardan çıkarılmasıyla bu tür rivayetler boşa çıkmış oldu. bir de uzun zamanlar sonra yaklaşık bir haftayı maç yapmadan tamamladı takım. bütün bunlar artı olarak dönecektir illa ki.

    rakip istanbul üniversitesi ise bu sezonun sert kayalarından biri. son 5 maçın 4'ünü kazandılar ki bunlardan biri son atakta çemberin topu dışarı çıkarmasıyla da olsa fenerbahçe'ye karşıydı. ikinci yarıyla birlikte ligde düşüşe geçen fenerbahçe'yi mağlup ettiler ama ters şekilde form tutmakta olan hatay karşısında kaybettiler. bir pazar mesaisine denk gelen ligin ilk yarısındaki maçı koparana kadar kaba tabirle göbeğimiz çatlamıştı. kendileri adına sezonun en kötü maçı olarak nitelendirilebilecek olan 100 sayı yedikleri yakın doğu maçı ile geçtiğimiz hafta rakibi neredeyse ikiye katladıkları mersin doğuş deplasmanı haricinde skor bandı ne olursa olsun rakibini zorlayan, mücadeleyi bırakmayan, tabiri caizse atbaşı giden bir takım.

    tarafsız gözle izleyenler için müthiş bir heyecan. taraftar içinse en az sahadakiler kadar zorlu bir 40 dakika...

    (bkz: uyanır uyanmaz düşüncemdesin)
    (bkz: şantiyede şampiyonluklar göreceğiz galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın