resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4845
    kendisinin inter başındaki şampiyonluklarına kulp bulanlar, aynı kulbu bir fenerli, fatih terim'in teknik direktör olduğu döneme denk gelen galatasaray'ın 2011-2012 ve 2012-2013 sezonu şampiyonluklarına bulsa sinirden kendini döver.

    adam futbolun okulunu okuyup tez yazıyor, ingiltere'de, italya'da, türkiye'de şampiyonluk ve kupalar kazanıyor, gelip burada biri oturduğu yerden kendisine "vasat" diyor. lig ikincisi olmak rezalet ötesi ama sucukla beslenen lig 5. liği güzel. işte o dönem, mancini'yi istifaya çağıran ünal aysal gitsin isteyen güruh da buydu.

    bu bok çukuruna bizi sokan nedenlerden biri bu; tıpkı adadaki çayın parasını genel kurula taşıyan dinozorlar gibi, galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendisinin ve tayfasının mamalanmasını düşünen, beleş biletinin, tribünde istediği bölgeyi alarak hakimiyet kurmanın peşinde olanlar, her yaptığı işte adını galatasaray ile aynı seviyede tutarak kendine galatasaray üstünden değer çalmaya çalışanların yüzünden bu hallerdeyiz.

    sonra sözlüğe gelip kendinden olmayana laf çakan sikimsonik entry'lerle hesap sorarlar, yapılan başarılı işleri küçümserler bir de.

    sen de daha soradur galatasaray'ın gerçek taraftarı; "vay efenim niye dursun özbek başkan, niye galatasaray böyle, niye biri çıkıp dur demiyor".

    "soran olursa ultraslan yaptı dersiniz"
App Store'dan indirin Google Play'den alın