• 59
    http://galatasaray11.com/...17-gs-bjk-maci-23496

    taktiğimiz belli bam bam bam... maçın başından itibaren taraftarla birlikte yoğun bir baskı ile ilk yarıda fişi çekmeye çalışıyoruz. beşiktaş ne olduğunu anlamadan 1-0, 2-0 olması lazım. farkındayım kadro defansif olarak zayıf gibi görünüyor ama zaten rakip yarı sahada oynayacağız. josue'nin sneijder, podolski ve kanatlarla uyumu önemli. zaten topu kaybedince herkes kovalayacak, ısıracak. bekler sürekli ileri çıkacak.

    skoru bulduktan sonra oyunu biraz daha tutmaya ve beşiktaş'ın üzerimize gelmesine izin vereceğiz. sonrasında ise bruma ve rodrigues ile hızlı atağa çıkacağız, josue ters topları selçuk'tan ve tolga'dan daha çabuk ayağından çıkarabilen ve daha yüzdeli atan bir isim.

    2. yarıda ne zamanki kondisyonumuz düşmeye başladı. önce tolga'yı, sonra da yasin'i oyuna alıyoruz. skoru bulduysak 80.dakika gibi podolski çıkıp selçuk da orta sahaya girebilir. bruma'yı en uca atıp sneijder'i sola çekebiliriz. üçlü orta saha ile de oyunu tutarız.

    ha benim çizdiğim senaryo olmadı ilk yarı 0-0 ya da 0-1 bitti. 2. yarıda eren oyuna giriyor, josue çıkıyor. risk alıyoruz. sonra yasin/rodrigues değişikliği gelebilir gene, yasin sonradan girince de etkili olan bir isim. gol gene gelmezse defanstan sabri ya da linnes çıkar, yerine sinan girer.

    benim derbiye dair kafamdaki oyun planı bu. bu maçı kim daha çok isterse o kazanacak. şu anda da biz istiyoruz ve kazanacağız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın