resim
Youri Tielemans
Takım:Aston Villa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 25
    (bkz: yak gel bildiğin ne varsa)

    bu sezon anderlecht ile 36 maça çıkmış 16 gol atmış 9 asist yapmış
    orta sahada görev yapan futbolcudur. 19 yaşındadır. piyasa değeri 17 milyon eurodur. bana çok gelmedi. neden derseniz eğer serdar , eren, ahmet çalık, tolga ciğerci, de jong bu 5 futbolcuya verilen maaş ve bonservislerin toplamıyla bu çocuk pek ala alınabilir.

    tek tek bakalım.

    serdar aziz: maç oynamadı nerdeyse sezonuda kapattı muhtemelen.
    eren derdiyok: ilk haftalar parladı, müzmin yedek. olmasa bundan kötü olur muyduk? bence olmazdık podolski'nin olmadığı zaman sinanı kullanabilirdik, forvet için.
    ahmet çalık: daha henüz kendisini de göremedik. şeşu semih hakan hala göbekte oynuyor. koray geri döndü ayrıca.
    tolga ciğerci: bence net iyi transfer diyebileceğim tek kişi aralarında ama tielemans zaten aynı bölgede oynadığı için youri tercih sebebi,
    de jong: bitik 33 yaşında adam, kendisini burada en çok ben savunurum, hala da savunuyorum ama adam 33 yaşında youri 19 yaşında.

    selçuk - youri tandemi yedekte de josue ile çok iyi olabilirdi. hala selçuk diyor, ne sayıklıyor diyorsanız benim için, ne sandınız değil youri kim gelirse gelsin kıdemli evlat, yeniçeri ocağının kurucusu xelçuk u kesemez. 3 kişi ile orta saha mı olur diyenlere de linnesi orta sahaya çekerdik gerekirse, sol bek te de adam yok. en azından 10 yıl boyunca orta saha aramazdık. sayarken muslera sneijder bir de youri var derdik.

    yukarıda bolca ironi var yok değil ama özet geçecek olursam. her yıl 1 tane transfer yapalım, sadece 1 tane. aldığımız adam 19 yaşında olsun ama adam gibi oyuncu alalım. çünkü her yıl dünya para harcayıp, kurtulmak için ayrı para harcıyoruz. brumaya kamyonla para verdik. şuan satmazsak ve elde tutarsak 10 yıl sol açık düşünme. muslera ya kamyonla para verdik, o dönem brezilyadan 1 milyona kaleci bulmuştu abdurrahim albayrak, hatırlayın. taraftar istedi muslera geldi, 6 yıldır kaleci aramadık bir daha.

    takıma çöp geleceğine paftan adamla çıkın, sadece 1 tane oyuncu alın genç ve geleceğin yıldızı olabilecek oyuncuyu alın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın