resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4822
    sakatlığı yoksa 18 şubat 2017 çaykur rizespor galatasaray maçı kadrosuna alınmaması için 3 ihtimal var.

    1- kişisel, ailesel vs. problemler için izin almış olabilir.
    2- antrenmanda yaşanan bir tartışma, kavga veya disiplinsiz hareket yüzünden kadro dışı bırakılmış olabilir.
    örneğin tudor antrenmanlarda eski öğrencisi rodrigues'i as takımda, bruma'yı yedek takımda denediyse bi huzursuzluk yaşanmıştır. tamamen komplo teorisi tabi bu.
    3- riekerink'in gönderilmesine tepki koyduysa kadro dışı bırakılmış olabilir. riekerink'le birlikte yeniden doğmuştu çünkü bruma. bu da komplo teorisi.

    bakalım ne çıkacak.

    ekleme: genel algı bruma'nın şahsi oyunu yüzünden mesaj verme amaçlı kadro dışı bırakıldığı yönünde. eğer öyleyse kusura bakmayın ama yarrak gibi bir yöntemmiş afedersiniz. bruma'nın ne olduğu zaten belli, çocuk bir anda şahsi oynayan bir oyuncuya dönüşmedi. sahip olduğu özelliklerle bu sezon takımın hücumdaki en etkili oyuncusu oldu. bruma yokken topu ileriye doğru dürüst taşıyamıyoruz bile. bruma'ya ek olarak sneijder de yok. ee nereye sıçacak bu millet :(
    şahsi oynuyorsa gider konuşursun böyle böyle yapma, senden beklediklerim şunlar şunlar diye. baktın olmuyor, yedeğe çekersin. sırf oyun tarzı bencil diye kadro dışı bırakmak ne? bence dediğiniz gibi değildir o iş. sakatlığı yoksa işin içinde başka bi iş vardır. ha bruma'yı dediğim tarzda çekip konuşmuş, bruma da ergen atarıyla cevap verdiyse kadro dışı bırakılmış olabilir tabi ama o durumda bile bruma şahsi oynadığı için kadro dışı bırakılmış olmuyor, hocasına atar yaptığı için kadro dışı bırakılmış oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın