• 299
    (bkz: #2107928) daha önce de yazmıştım sözümün arkasındayım. kendisi galatasaray seviyesinde bir oyuncu değildir. en azından bu sezon öyledir ve miyadını doldurmuştur. ancak yönetimsel ve koçsal basiretsizlikler yüzünden takıma 3 siyahi oyuncu alınıp 3ünün de paketlenmesi, sonra yerine bir başka uruguaylı gard alınıp (bkz: bruno fitipaldo) onun yerine de arsızca 40 dakika oynatılması benim problemim değildir. zaten bugün hem koça hem de micov'a eleştiri getirdim.

    evet leş, şık bir kelime olmasa da futbolcular hakkında neler söylendiğini hepimiz biliyoruz... zaten de ben de micov'un karakterini tanımam etmem. dolasıyla sadece basketbolunu değerlendiririm ve bu sezonki genel oyunu kelimenin tam anlamıyla leştir. yaptığı manasız top kayıpları, attığı tembel paslar, atletizm eksikliğinden kaynaklı yediği bloklar, bomboş turnikeleri bile blok yerim tehdidiyle kaçırması ve potaya 2 cm mesafeden turnike atmak yerine, şut atmaya çalışması yaptığı gudik hareketlerden bazılarıdır. tek olumlu özelliği 3 sayı tehdidi olan bir oyuncudur ki ondan daha iyisi de kadroda mevcut jon diebler..

    neyse seneye takımdan ayrılcak bir oyuncu için birbirimizi yemeye gerek yok. isteyen istediğinin fanboyluğunu yapsın. ama gelip de 20 yıllık basketbol izleyecisine, yok bir maçta değerlendirmiş yok, kendini küçük duruma düşürürmüş gibi boş giderler yapmayın.

    ergin ataman bu sene nasıl kötüyse, micov da kötü, hem de çok kötü ve iki kötü birbirini kolluyor şimdilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın