• 20
    başıma gelmiş olan durum, ismim bir zamanlar galatasaray'ın çok sevilen oyuncularından biri olan eski bir futbolcudan geliyor. fakat kendisi daha sonra fenerbahçe'ye transfer oldu ve şu an fenerbahçe camiası ile bayağı iç içe.

    ismimin koyulma durumu da bayağı komiktir. babamın dayısı makedonya'da yaşıyordu(o dönemki adı yugoslavya) ve sıkı bir kızıl yıldız taraftarıydı. babam benim ismime hem o dönem ki hayranı olduğu futbolcu açısından, hem de geçmişten beri bu ismi çok sevdiği için uygun görüp karar vermiş. eski usul telefonlarla ismimi memlekete haber veriyor. fakat ismi yanlış anlayarak simoviç koyacağını zannediyorlar. babamın rahmetli dayısı da infial yaratıyor evde, "müslimana o isim konur mu, galatasaray'da doli müsliman futboler var koyulur mu kristiyan ismi more" diye.* velhasılı kelam ismin ne olduğu sonradan anlaşılıyor ve ortam yumuşuyor.

    bu arada babamın dayısı sırf babama gıcıklık olsun diye fenerbahçe'yi tutardı rahmetli. gerçi babamda ona gıcıklık olsun diye yugoslavya liginden kızıl yıldız'ı değil, hajduk split'i desteklerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın