• 61
    ne var kardeşim riekerink bey dediysek kötü mü ettik???

    futboldan anlayan bir hoca takımın başına gelmiş, bizim söylediğimiz doğruları yapıyor (kazmaları takımdan göndermesi gibi) , iki kupa almış,ki bir tanesi takımın avrupa cezasını sonra erdiren ve en büyük rakibini yenerek alınmış, ligde galibiyetler alarak ilerliyor, o sırada bizde havaya girip adama, serefsiz türk spor basının vermediği değeri vermek, göstermek için böyle bir slogan etrafında kenetlenmişiz. bu mu cahilllik? bunun neresi cahillik anlayan varsa anlatsın!!!

    ne yani bundan sonra birini desteklemek istediğimizde acaba sezon ortası veya sonu kovulur mu, şampiyon olmazsa gönderirler mi vs vs gibi şeyleri düşünüp o gün için sevinmeyelim mi, mutlu olmayalım mı??? bu nasıl bir kafadır arkadaş.
    kimse sözlükte jor'u mourinho yapmadı ama kısa vadede yaptıklarından dolayı herkesi umutlandırdı. şimdi tam tersi olsa bu adam bizi şampiyon yapsa, bu söylemi cahillikle niteleyen arkadaş, kendisi mi cahil olacak? bu mu kıstas ? niye herşeyi sonuç bazlı değerlendiriyorsunuz?

    ne riekerink bazılarının aşağılamak için kullandığı gibi beden eğitimi hocasıdır ne de hataya düşen biz galatasaraylı taraftarların söylediği gibi veya ümit ettiği gibi iyi bir teknik direktördür. evet hata yaptık ama emin olun ki böyle ite kaka şampiyon olsaydık dahi kötü futbol, yetersiz oyuna müdahaleler vb gibi sebeplerden dolayı yine gönderilmesini isterdik.
    neyse herkes herşeyin ne olduğunu çok iyi biliyor da işte bazılarının yaptığı yeşillik olsun diye entry girmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın