• 68
    sol gssozluk takımının dünya kupasından önce ki gün yaptığı maçları izleme fırsatı buldum. bence en büyük yanlış leoninin forvet oynaması bana kalsa yedek olması lazım ama neyse * bence leoni iyi pas atıyor amc gibi değerlendirilmeli yada çift forvetin ss dediğimiz second striker olmalı en uçta kürşat durmalı. defansları full bottu bu yüzden çok saçma hatalar yaptılar her yan top tehlike her kontraatak tehlike oluyor. bunun ilk nedeni atağa giderken osmanlı marşıyla haydi ya allah demeleri. orta saha filan kalmıyor hepsi en önde. 2 tane ön libero bile ceza yayına yakın duruyor. eee zaten defans bot ileri 1 top atınca adamlar beklerde duran sabri ve carole kılıklı botlar birşey yapamıyor tık gol.

    yapılması gereken 1 adet orta sahanın çakılı durması bu şartoğlu şart. dediğiim gibi leoni kürşat banko yer değişmeli. leoni wesley gibi olsun pas dağıtsın aynı zamanda messi gibi takılsın oralarda ve geri gelmesin. kürşat gol yollarında iyi boyu filanda var ama geri koşu kürşatta kalmalı. herkes ileri geri yapıyor takımda kondisyon filan kalmıyor gerek yok.

    ayrıca 1 konu daha 2 kişi anlaşıp bölgeye göre şok pres yapmalı rakibin botlarına ve özellikle direk top gelen adamlara. çünkü rakipte insan olunca şok preslerle saçma pas atabiliyorlar tabi bunu konuşmalısınız. kanatlar ve forvet ani baskı yapmalı orta saha ise iyi yer tutmalı. bu şekilde top kapılabilir rahat. ayrıca şu var ki çok çabuk top eziyoruz. rakibi açana kadar pas yapmak şart rakibe topu göstermeden iyi pas ile çıkmak lazım. diğer türlü bloklar arası boş kalıyor botlar çok yanlız kalıyor sonra gol geliyor rahatça.

    şimdilik gördüklerim bunlar diğer maçlarıda izlerim diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın