• 315
    (bkz: jan olde riekerink/#2118729)

    şuanda galatasaray spor kulübünün başında bulunan, kendilerine yönetici demelerine rağmen kulübü tam anlamıyla bakkal gibi yöneten kişilerin kolay kolay gitmeyeceğini gözler önüne seriyor bu entry. bunlardan nasıl kurtulacağız bilmiyorum ama şu bir gerçek kulüp, canımız, ciğerimiz gün geçtikçe karanlığa çekiliyor. kaybedilen kritik maç sonrası önceki yönetime sektirip, başka bir gündem yaratmaya çalışılıyor.* artık bunların önünü ne change.org'da imza toplamak, ne strawpool'da anket yapmak, ne de twitter'da hasthag açmak keser.

    sadece teknik direktörü değil, galatasaray'ın mevcut durumda en büyük taraftar topluluğu olan ultraslan'ı bile kendi taraflarına ilginç yöntemlerle** çekmektedirler. kim ne derse desin ultraslan bu sloganı yükseltmedikçe stad ve salonlarda kolay kolay etki edemeyecek slogandır. bunu dünkü maçta * net şekilde gördük. beş-on saniye süren etkilerle yükseldi bu slogan, çünkü ultrasucuklar bunun önünü çok iyi kesti. bunu daha yüksek sesle söylemenin tek yolu katkı maddesi olmayan*,tecrübeli ve tribün yapmayı bildiklerinden dolayı ultraslan'ın da eşlik etmesidir. yönetimin istifası için gereken ilk ve belki de en büyük adım ultrasucuk'u, yeniden ultraslan'a devşirmek olmalıdır.

    #yönetimistifa hashtag'ı her ne kadar başta yetersiz desem de yerini mutlaka bütün sosyal medyalarda almalıdır. sosyal medyadan korkuları yok bunların, yazanlara "gerçek galatasaray taraftarı değil" diyerek bastırıyorlar, ama bu ne kadar kullanılırsa galatasaray'ın menfaatini istemeyen yanlı basın bunu kullanarak manşet yapıp kaos yaratmak isteyecektir.

    bugünlerde florya önünde toplanmak pek mantıklı olmayabilir* ancak bu da yapılması gereken önemli bir yöntemdir ve bunu önceki yönetimlere en başarılı şekilde uygulayan grup ultraslan'ın da içinde bulunması gereken gruptur. burayı ultraslan'dan okuyan, iki tane sucuğa, maç biletlerinin sadece onlara bedava olup sanki parayla alınıyor gibi yapılıp bilet parası isteyen ultrasucukçu tayfanın içinde olmayan, "`galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp iki metre öteye koyanlara bile müthiş saygı duyarım`" diyebilenlere sesleniyorum; galatasaray göz göre göre karanlığa çekiliyorken, abi diye peşinden koşup adına besteler yaptığınız adamlar sizin üzerinizden cep doldurup, mafyacılık oynarken daha ne kadar sessiz kalacaksınız. unutmayın ultraslan galatasaray için varlığını sürdürmelidir, galatasaray ultraslan için değil.

    daha yüksek sesle;
    (bkz: yönetim istifa)
    (bkz: dursun özbek istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın