• 1564
    hiç lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. bu takımı 2015-2016 sezonunda sosa ve gomez ikilisi şampiyon yaptı. belki biraz da atiba.

    bu sezon ne oldu ? bu iki oyuncuyu kaybettikleri gibi yerlerini de dolduramadılar. üstüne olcay gibi bana göre sahaya, oyuna ruh getiren, takımı ateşleme kabiliyetine sahip çalışkan bir oyuncuyu, deyim yerindeyse "hamal"ı kaybettiler. atiba da geçen sezonki performansını mumla aratır durumda.

    direkt rakipleri başakşehir ve galatasaray olmasına rağmen fenerbahçe ile 5 şubat 2017 beşiktaş fenerbahçe maçı öncesi karşılıklı demeçlerle başlayan, bu maçla da fiile dökülen anlamsız bir psikolojik savaşa girdiler. ne eziklikten ne dediğini bilmeyen başkanları, ne 3 temmuz sonrası girdiği ruh halini hala üstünden atamayan, çakma filozof teknik direktörleri, ne de hakemlerle kazanmaya alışmış 1-2'si dışında yetenek fakiri futbolcuları bunu kaldıramadı. 10 şubat 2017 kardemir karabükspor beşiktaş maçı da tüm bunların üstüne tüy dikti.

    ancak bu demek değil ki bundan sonra serbest düşüşe geçip şampiyon olamazlar. elbette olabilirler. bunun en büyük nedeni de galatasaray'ın içinde bulunduğu yönetim ve teknik direktör krizi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın