• 56
    sag twix sol twix olayinda gssozluk1905 tarafindayim. leoni ve arkadaslari; yolunuz acik, vurdugunuz gol olsun.

    daha once birkac macini izledigim gssozluk1905 takiminin bu aksam 2 macini izledim.
    macin henuz basinda, kursat'in ceza sahasinin sag caprazindan vurdugu sutu kaleci guclukce cikardi. seken topu iyi takip eden ahmedo kafayla topa dokundu. top suzule suzule, nazlana nazlana filelerle bulustu. ancak ustunlugumuz kisa surdu, soyunma odasina 1-1 ile girdik. 2. yarinin basinda yedigimiz golle 2-1 yenik duruma dustuk. dakika 60'ta rakip 10 kisi kaldi, umutlandik. ama 80'lerde rakip kontradan bir gol daha buldu ve 3-1 kaybettik.

    ikinci macta kursat'in erken goluyle one gectik, leoni ise biri ilk digeri ikinci yarida olmak uzere 2 gol atti ve maci 3-0 kazandik. rakip maci bitirmeden kacti gitti. bu macta orta sahamizda kursat ve sezgin'in uyumu bize maci getirdi diyebilirim.

    genel degerlendirmede bulunursam, oncelikle ortam cok iyi, gencler egleniyor, birbirini destekliyor, gazliyor. galatasaray'i temsil ediyor, helal olsun. ama gozume oyun anlaminda, gozume carpan birkac konu var, soylemeden gecmeyeyim. oncelikle takim savunmamiz galatasaray gibi, rezalet. pozisyon alma konusunda ciddi eksiklerimiz var. diger yandan, kanatlarimiz, kusura bakmayin. belki oyuncularin ozellikleri, hizi-teknigi vs dusuk, onu tam bilemiyorum. ama ahmedo ve cakir kardeslerimin gelisime acik oldugunu dusunuyorum; hem savunma, hem hucum anlaminda. leoni kardes, iyisin, guzelsin ama biraz daha paylasimci olabilir misin? dutch'larin direkt olmasina, dogrudan ne hissettigini soylemesine hastayim, o yuzden ben de direkt olacagim. pas vermek istediginde de paslar yerine tam ulasmiyor ve dahi pas tercihi anlaminda da alacagin yol var diye dusunuyorum. hani keske firsatin olsa da su maclari bir kez daha izleyebilsen, vermedigin/veremedigin paslari bir gorsen. diger yandan, top ceza sahasinda ve leoni'deyse o topun gol olacagini hissediyorsun. kursat, kralsin kaarsim. onur-sezgin, hll spr dwm.

    bu entry'i yazarken bir maci 3-2 kaybettik, diger macin da ilk yarisini 2-0 onde kapadik. bakalim kahramanlarimiz 2. yarida neler yapacak, bundan sonra 2 mac daha var ve ikisini de almamiz gerekiyor ligde kalmak icin. bu arada 3. golu bulduk, bu mac bitti diyebiliriz. hobaa, 4 oldu, allahim brezilya mi?

    bu arada sol bek deniz vardi, onu begenmistim gecen hafta. o gelsin geri.

    edit: benim yayinda donma olmadi, bilgilerinize. bir de, ekipte mert diye birisi var, ayrica sesi mert cetin'in sesine benzeyen birisi var. bu ikisi ayni kisi mi, bilemiyorum. sirf onu anlamak icin yarim saat kadar fazladan izledim yayini, ama cozemedim. ama takimda mert cetin olsaydi haberim olurdu diye dusunuyorum. son olarak, sayenizde gaza gelip tv ve playstation almaya karar verdim. birkac yildir ne pes ne fifa oynadim, ama iki gun oynasam cozerim oyunu, kendime guvenirsem de takima katilmayi talep edebilirim. son olarak, yeni baslayan oyuncularin gucu dusukmus. eger bu durumdaysaniz, yukaridaki yorum icin kusura bakmayin ahmedo ve cakir*
App Store'dan indirin Google Play'den alın