• 12
    buradaki değerli sözlük yazarları, gerçekleşen ve ileride gerçekleşmesi muhtemel iyi veya kötü senaryoları yazmışlar sağolsunlar. gayet de açık ve net şekilde, hiçbir teknik bilgisi olmayan kişilerin de anlayacakları bir dilde açıklamışlar. şahsım adına teşekkür ediyorum.

    fakat işin icraat boyutuna gelince, ister istemez herkesin kafasına bir soru işareti geliyor. bahsettiğimiz taraflar, siyasi erklerin güdümü altındaki emlak konut ve başkanlığını dursun özbek'in yaptığı galatasaray spor kulübü. hal böyle olunca kafada binbir tilki dolaşıyor. yönetim kanadından daha önceki açıklamaları ve fahiş fiyaskoları şöyle bir hatırlayınca, böylesine mühim bir durumun da galatasaray üzerinde olumlu bir etki yaratmasına inanmak haliyle güçleşiyor.

    şunu demek istiyorum; başkanlığa geldiği 2015 mayıs ayından beridir yaptıkları, yapamadıkları ve bundan sonraki icraatları ile illallah ettiğimiz dursun özbek ve yönetimi, bu konuda da oldukça tereddütte bırakıyor beni, bizleri. daha önce gördük, tt arena'nın intifa hakkının 1-2 günde alınacak denildikten sonra hala haber gelmemesi, salı gününe transfer bombalarının patlayacak(!) olması, kevin grosskreutz skandalı, sigthorsson'un sağlık durumu, ahmet, serdar, donk gibi isimlerin transfer maliyetleri ve akıbeti, menajer komisyonları bir çırpıda aklıma gelenler.

    yani lafa gelince aslan kesilen, her türlü gazı ve yetkiyi verdiğini beyan eden, mangalda kül bırakmayan bu adamlar, iş icraata gelince yine bir fiyasko yaşatmasın diye inanın ödümüz kopuyor. kopuyor ki, gerek divanda, gerek muhalefet cephesinde, gerekse taraftar bazında sürekli denetleme yapan, hesap soran herhangi bir kişi veya bir kurum yok. riva ve florya galatasaray'ın cevheridir, kurtuluşudur. o yüzden değil günü; orta vadedeki halimizi bile kurtaracak proje ve türevleri asla kabul edilmemelidir. riva ve florya galatasaray'ın ebediyetini kurtaracak potansiyele sahip yegane dinamikleridir.* ali sami yen'i daha inşaatı bile tam olarak bitmemiş bir stat için harcadık, bari elde kalan son fırsatlar maksimum verimlilikte değerlendirilsin.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın