• 72
    son bir kaç yıldır esen neo-osmanlı rüzgarını arkasına alma çabasında olan osmanoğlu ailesi üyesi. kendisinin adı hanedan defterine kayıtlı olmadığından, kendisine "sultan" demeyi yanlış buluyorum. 2017 yılına geldik artık; 2017 yılında aile bireyleri, sevgili, arkadaş dışında birine niye sultan denir, onu da anlamıyorum tabi.

    şimdi alacak-verecek işlerine girilirse kendisi borçlu çıkar. onu bir kenara koyalım. 2017 yılındayız tekrar söylüyorum. objektif veya objektif sayılabilecek tarihçilerin araştırmaları ortadadır. üniversite okuyan arkadaşlar hocalarına da danışabilir bu "hocam kim borçlu çıkar" mevzusunu. şimdi, siyasette revaçta olan vardır. dün cemaat revaçtaydı. dershanelerinin önünde boy boy fotoğraflar çektirilirdi. türkçe olimpiyatlarında pozlar verilirdi. bugün osmanlı revaçta. yarın selçuklu revaçta olabilir. ertesi gün ise turancılık revaçta olabilir. revaçta olanlar değişir. iktidar neo-osmanlı rüzgarının etkili olacağını düşünmüş ki, bu rüzgarı arkasına almış ilerliyor. nilhan osmanoğlu da bu rüzgarı ardına almak isteyen biri.

    galatasaray adasına gelirsek, tartışma götürmez şekilde galatasaray'ın tapulu malıdır. galatasaray parasını ödemiştir ve satın almıştır. elimizde belge var. yani, "ayetler var ayetler" çıkışı yapabiliriz. şaka bir yana, ne kadar berbat yararlansak da, o ada bizim. ne kadar üzerinden kazanmamız gereken parayı kazanamasak da o ada bizim. değil osmanoğlu, meşhur duşakabinoğulları bile gelse, o adayı alamaz. kusura bakmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın