resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3396
    topsuz oyunda fazla hareketli olmayan bir futbolcu podolski. her futbolcunun artıları ve eksileri vardır. önemli olan artıların ağır basması ve diğer oyuncuların bu artıları öne çıkaracak oyun oynaması. işte bu yüzden futbol takım oyunu. herkesin eksileri var. birinin artısı, diğerinin eksisini kapatıyor ve sen takım oluyorsun.

    podolski topsuz oyunda fazla hareketli değilse, önüne top atacağın adam podolski değil kanatlar ve bekler olacak demektir. o zaman bindiren kanat oyuncularına ve beklere sahip olman gerekecek. peki bunlar ne demek? risk. bu riski nasıl minimuma indirebilirsin? süratli stoperler ve kondisyonu sağlam, çalışkan orta sahalar kullanarak. peki podolski'den ofans yönünde verimi nasıl alırsın? bindiren beklerle, içeri kat eden veya bindiren kanat oyuncularıyla, iyi bir on numarayla.

    sneijder podolski ile iyi anlaşıyor sahada. çünkü birbirleriyle yakın seviyede adamlar bunlar oyun zekası olarak. carole-linnes-bruma-rodriguez-sneijder beşlisi, hakikaten güzel bir beşli. bunların önünde podolski ile gerçekten iyi 6 futbolcuya sahip oluyoruz. podolski'nin eksilerinden birisi de takım savunması. ama podolski'nin artıları çok değerli işte. bu adam skora muazzam katkı veriyor. ve oyun görüşü çok iyi. işte bu yüzden podolski'nin savunmadaki eksikliğini de hissettirmeyen iki orta saha oyuncusu lazım. ve savunmayı önde kurup, takım boyunu kısaltabilmemiz, çok rahat yardımlaşıp koşabilmemiz için süratli stoperlere ihtiyacımız var.

    her futbolcunun eksi ve artıları var dediğim gibi. önemli olan podolski'nin hayli mühim artılarını iyice ortaya çıkarırken, eksilerini diğer parçalarla kapatabilmek.
    yoksa podolski'nin aldığı 3 milyon euro'nun karşılığı vardır. hem saha içinde, hem saha dışında.
    sıkıntı karşılığı olmayan paraların harcanmasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın