• 1848
    http://galatasaray11.com/i/22635.jpg

    bu sezon geri kalan maçlarda bence böyle oynamalıyız. sneijder'in sakatlığını düşünürsek yerine bruma'yı** koyup sinan'ı* sağ, rodrigues'i sol kanada koyabiliriz.

    gelecek sezon ise;
    http://galatasaray11.com/i/22636.jpg href="/?q=tak%C4%B1m+kaptan%C4%B1+sneijder" title="takım kaptanı sneijder" class="title">**

    bence kesin ve kesin 1 tane taş gibi forvet almalıyız.* en az bir tane kanat oyuncusu*, bir merkezi, bir derfansif orta saha. bir sol bek*, iki sol stoper, iki sağ stoper, bir sağ bek* ve bir tane de top tutarken görülmüş(!) kaleci.* evet bence de bakkaldan patates soğan alır gibi oldu ama gerçekler bunlar.

    cenk, eray, cavanda, chedjou, semih, sabri, hakan*, serdar, selçuk*, yasin gibi oyuncularla yollar kesin olarak ayrılmalı.

    bunun yanında en önemli şart #yönetimistifa! ve yeni gelecek "galatasaray'a yakışır" yönetimin riekerink ile ilgili kararı almasını beklemek.** bu kadar oyuncu alım ve satımını yönetimin istifasını kesin gördüğüm için yazıyorum yoksa dursun ve ahmaklar topluluğunun harcı değil bu işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın