• 1844
    takımda işlemeyen neler var, 1) defans oyun kuramıyor, o zaman chedjou stoperde oynayacak, chedjou yavaş olduğu için yanına görece hızlı olan ahmet koyulmalı. 2) beklerin defansı kötü, ortaları rezalet, sağ bekin oyun zekası yok. ne yapıyoruz, sol bek el mahkum carole, sağ bek linnes. 3) orta saha yavaş, topu oyuna iyi sokamıyor, tempoları eksik. elimizdeki oyunculardan topu oyuna sokabilecek en iyi tercih josue, dinamiklik ise tolga ile sağlanıyor (tolga'nın sakatlıktan dolayı oynamadığını düşünmüyorum). 4) kanatlar defansa katkı vermiyor, benciller, sürekli topu alıp dribblingle gitmek istiyorlar. rodrigues'ı kullanıp kanat oyuncularına yeriniz garanti değil mesajı vereceksin. kanat varyasyonlarını öğreteceksin.

    sneijder ve poldi'nin eksikleri, takımın geri kalanı yanında devede kulak kalır. bu adamlardan maksimum verim almaya çalışacan, orta sahaya kadar gelip top almak zorunda bırakmayacaksın.

    bu maddeler sonucunda eldekilerden en iyi 11: muslera- linnes chedjou ahmet carole - josue tolga - (rodrigues/bruma) sneijder (rodrigues/yasin) - poldi .

    bu durumda bile orta saha yetersiz kalırsa, ikinci tercih: muslera- linnes chedjou ahmet carole - de jong josue tolga - sneijder - poldi sinan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın