• 37
    kendisinin soyadının "osmanoğlu" olması ve bu soyadı üzerinden bazı gevşek fikirlere sahip olması ciddiye alınacak bir şey değildir. esas ciddiye alınacak şey, bu şahıs üzerinden "soy" muhabbeti yapan soysuzların en ufak bir olayda nasıl tetikte bekledikleridir. kendilerinin biriktirdikleri fikirlerin boyutu ne olursa olsun önemli olan doğru olmamasıdır.

    sadece cumhuriyeti ya da sadece osmanlı' yı sevmek gibi bir zorundalıktan kim nasıl bahsedebiliyor anlamıyorum.. kimse cumhuriyeti, atatürk' ü, devrimleri, kazanımları hiçe saymıyor.. ama bugün uğrunda savaşacak topraklarımız varsa biz bu topraklara uzaydan gelmedik.. bin yıldır buradaydık.. gemilerle kaçmalar, anahtar vermeler, kafaları kuma gömmeler falan şu sözlükte yazarlık yapan insanlara yakışmayacak kadar masalsı zırvalar.. diyelim ki doğru; 700 yıllık tarihe nasıl laf etmeye yeter?

    büyük türkiye cumhuriyeti devleti, her anlamda kadim osmanlı devleti' nin devamıdır.. artısıyla, eksisiyle, tarihin neresine bakarsanız bakın.. bu böyledir.. böyle olmak zorundadır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın