• 31
    tam turnuva öncesi malesef bazı anlaşmazlıklar sonucu aramızdan 5 kişi ayrılmış durumda, hepsinin canı sağolsun. kurdukları yeni takımda başarılar dileriz. orada oynamak isteyen arkadaşlara da şahsi anlamda bir kırgınlığımız yok. güzel vakit geçirdik. yolları açık olsun. biz 12 kişi ile yolumuza devam ediyoruz.

    düşülen lig sonrası div2'de ilk 5 maçta 7 puandan sonra kalan 5 maçta 9 puan alarak yükselmeyi 2 puanla kaçırdık ama takım oyununda ciddi gelişme gösterildi. her zamanki gibi gs sözlük adına yakışır bir takım olma hedefiyle maçlarımıza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

    (bkz: galatasaray sözlük fifa 17 pro club takımı)
    (bkz: gs sözlük)

    edit: öncelikle kendisi gibi, böyle bir platformda çocukça cevaplaşmayı sevmediğim için yazmayı düşünmüyordum ama cevap vermem gereken birkaç nokta olduğunu düşünüyorum. kırgınlığımız ve kızgınlığımız yok dediğimiz arkadaşlar kendisi değil, o tarafta bulunmayı tercih eden arkadaşlardır. bizim hiçbir zaman tercihlerle ilgili bir problemimiz olmadı, olmaz da.

    biz her şeye rağmen şahsi meseleleri sözlüğe taşımamak için, tansiyonu düşürmek için daha sağduyulu bir bilgi paylaşıyoruz, ancak kimisi egosundan önünü göremeyecek kadar körleştiğinden yangın çıkartmak niyetinde. madem öyle,

    sen konusmaya değmez dediğin mesele için 1 paragraf yazı yazacaksın, şahsi meselen için oyun icersindeki hazir bulunan kadromuzu egoizmin dibine vurup ama cocukla bi tavirla herkesi takimdan atarak tarumar edeceksin -ki çok üzgünüm kurucusu olduğum için beni atamamışsın takımdan, yazık- , pro organizasyonuyla hiç ilgisi olmayan lig organizasyonundan yine şahsi meselen yüzünden aynı fikirde olmadıklarını yine egoizmin doruklarında dolaşırken küstahça atacaksın - ki hiç sorun ettiğimiz bir konu değil-, utanmadan sıkılmadan bu takım adına oluşturulmuş ve malesef senin tarafından başvurulmuş dünya çapında organizasyona yeni kurduğun çakma takımla katılmayı düşünüp topladım dediğin ekibe burda oynamayı vaadedeceksin, ve hâla daha haline ağlanacak derecede kin kustuğun bu takımın başlığı altında kendine takım arkadaşı arayacaksın... sonra da gelip vay efendim ben efendi adamım ayakları yapacaksın, ayıp edildi diye ağlayacaksın, turnuvada elenip arkasından bi araba laf ettiğin adamları kadrona alıp kişi sayısı yarıştıracaksın, bunlara rağmen hala ego boyunun metrelerce altından bize laf çarpmaya çalışacaksın.
    ben yine de takım içerisinde yaşananlardan bahsetmedim ki karşılıklı atışmaya dönmesin olay. ama böyle yüzsüzlüğe de sessiz kalamazdım zira arkamdan iş çeviriliyor yüzüme söylenmiyor diyen eleman laf çarpmaya çalışmak için sözlük başlığını kullanıyor.

    sen önce bu işleri geçeceksin aslanım.

    galatasaray sözlük 1905 takımında sana ve takımına başarılar dileriz.

    ne demişler; taklitler asıllarını yaşatır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın