• 11
    galatasaray taraftarının, sosyal medyadaki gücünün, olumsuz yan etkisidir.

    medya taraftarı takip eder. taraftarın tepkisine göre haberler üretir. galatasaray taraftarının "çapsız yönetim şimdi gider bunu alır" dediği futbolcuyu ertesi gün transfer haberi diye verir, bir transferde fiyat konusunda sıkıntı varsa ekonomik sorunlar haber yapılır, taraftarın en sevdiği futbolcuya transfer teklifleri yağar, filan falan. diğer takım taraftarları, medya yerine kulübüne inanırken bizim için tüm doığrular gazete haberleri yönetim ise ağır yalancıdır. medyadaki galatasaraylı yorumcuların galatasaray düşmanlarından daha acımasız olması da cabası.

    bunun sonucu sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyür. yalanlar, doğrulardan çok daha çabuk yayılır. kötümserlik inancı yok eder.

    taraftara sayılarla ve donelerle karşı fikir söylesen de "ama biz kötü oynuyoruz onlar daha iyi oynuyor" cevabını alırsın. halbuki birkaç maç değil tam 19 maç sonucunda diğer takımdan daha çok puan ve galibiyet almışsındır. onun forvetleri seninkilerden daha iyi denir ama ligde en çok golü sen atmışsındır. diğer takımın defansı için türkiyenin en iyisi denir ama bakarsın ki aynı sayıda gol yemişsin. diğer takımın hocasını yere göğe sığdıramazlar senin ki beden hocasıdır, ama bakmışsın ki 4 puan öndesin. çapsız cüneyt çakır katliamı konusunu açmıyorum bile.

    sonuç olarak abartmayı seviyoruz. hem de çoookkkkk seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın