• 1489
    uzun zamandır aynı hatayı yapıyorlar. o tiki taka dönemi, girenin çıkanın fark etmediği dönem sona erdi farkında değiller.

    zamanında alexis, pedro gibi adamlarla oynamaya çalışıyorlardı, bayern tokat gibi vurdu yüzlerine gerçeği anca anlayıp hücum hattını harika bir hale getirdiler. ya iyi oyuncu almak sistemi yok etmek değil ki!

    defans: bana kalırsa burada alba ve mascherano hariç kimse barcelona seviyesinde değil. evet pique dahil. senin seviyende millet ramos-pepe, boateng-hummels, bonucci-chiellini ile falan oynuyor. hele sağ bek bizim kadar rezalet. ya dani alves'i satıyorsun yerine nasıl adam almazsın? şaka mısınız?

    orta saha: zaten asıl rezillik burada. iniesta 2 maç oynuyor, 4 maç yok. kim abi bu denis falan? yedek bırakacaktınız arda'ya niye 40m verdiniz? hatta rakitic bile bu seviyelerin adamı değil. barcelona orta sahası topu ayağına alınca ''aman top benden çıksın'' mantığıyla oynamamalı. rakitic, arda hepsi böyle. böyle sorumluluktan kaçmayacak bu seviyelerde futbolcular. betis maçında bile barcelona top oynamak için messi'nin hareketlenmesini bekliyorsa yazık.

    maalesef transfer konusunda çok saçmalıyorlar. ilk 11'ini hak etmeyen adamlar var, rotasyon zaten apayrı bir saçmalık. yedekten girecek 1 tane, bakın 1 tane adam yok koskoca barcelona'da.

    msn bu sene harikalar yaratmazsa işleri çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın