• 1484
    koskoca barcelona takımının orta sahası ne hale dönmüş. real betis karşısında güç bela pozisyona girdiler.

    orta saha oyuncuları, arda, rakitic, denis suares, andre gomez. hepsi yaratıcılıktan uzak, kilit açamayan düz oyuncular. msn üçlüsüne real betis karşısında pozisyon hazırlayamadılar.

    iniesta, xavi ve busquets'li orta saha ne hale dönmüş. resmen bizim ayhan, barış, mustafa sarp orta sahası gibi oynuyorlar.

    29 ocak 2017 real betis - barcelona karşısında gol yiyene kadar barcelona topun t'sini oynamadı. 80 dk ortalıkta yoktu barcelona. iniestayı çok aradılar. ve bu gidişle çok ararlar.

    e sen koskoca barcelonasın. dünyanın en çok taraftarı olan, en çok gelir elde eden kulüplerinden birisin. hadi la masia'dan bir xavi iniesta çıkmıyor. yahu kross, modric, pogba vs gibi bir orta sahada mı transfer edemiyorsunuz anlamıyorum.

    transfer dönemlerinde en kötü yöneliten kulüplerinden biri de barcelona sanırım. adamların transfer havuzu sadece ispanya'da top oynayan oyunculardan ibaret.

    kim bunlar: arda, denis suarez, andre gomes, aleix vidal, paco alcazer, mathieu, rakiticvs. dünya da topçu bitti galiba. bunlara kötü topçu demiyorum ama neden bu adamlar onu da sorgulamak lazım.

    bu sene iniesta filan tam katkı sağlamazsa bu orta sahalarla işleri çok zor. şampiyonluk şansları şimdilik uzak gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın