resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4814
    kendisinin istifaya davet edilmesinin futbolla alakasi yoktu. daha boktan top oynayip daha boktan sonuclar aldigimiz donemlerde hain hainoglu gibi sacma sapan herifler bir turlu istifaya davet edilememisti. cunku tipki kendisinin istifaya davet edilisinin arkasinda yer almis terim - ultrasucuk - akp denklemi hainoglu haini korumaya devam ediyordu.

    aslolan galatasaray falan degil bunlarin ahbap cavus iliskisiydi. hala da oyle.

    genclerbirligi macinin onemi de (bkz: #2108693), kazanmamiz halinde sampiyonlar ligine direkt katilma hakkimizin oldugu bir mac 2-2 devam ederken 5 dakika uzatma verilmisken, son nefese kadar takimin desteklenmesi gerekirken bu hain grubun istifa cagirisi yaparak galatasaray'a ihanet etmeleriydi. galatasaray tarihinin belki de tek icindeki hainleri iyot gibi aciga cikaran goluydu.

    bugun ayni tiplemeler dursun ozbek'i istifaya cagiramiyorsa bilin ki tasinmazlarimiza cokmek isteyen rantcilar ve onlarin siyasi figurlerinin cok buyuk olasilikla santajina maruz kaldiklari icindir.

    ancak kendilerini lagvedip galatasaray'in onunu acacaklarina, galatasaray dusmanlarini ifsa edeceklerine taraftarcilik oynamaya devam etmekte ve isyan eden taraftarlarin sesini bastirmaya yonelik gorevlerini icra etmeye devam etmekteler.

    kimse kimseyi kandirmasin. galatasarayli falan degiller.

    mancini'ye verilen tepki de o donem aslinda politikti ve aysal'a verilmis bir tepkiydi. sebebi de basarisizlik falan degil aysal'in muhalif durusu ve bugun anlasiliyor ki galatasaray'in tasinmazlarina goz dikilmesiydi.

    edit: benim nickim yok uyardı sağolsun maç 1-1 değil 2-2 devam ediyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın