resim
Gökmen Özdenak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:77
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 462
    gökmen özdenak, podolski için, "neyi vazgeçilmez, geleli kaç gol atmış, kaç asist yapmış ki. ben böyle futbolcuları istemiyorum" diyor ama nasıl futbolcu istediğini söylemiyor.

    ayrıca sürekli levent nazifoğlu ile konuşup sohbet ettiğini söylüyor. belli ki levent nazifoğlu bundan (özellikle kullanılmış bir kelimedir) etkileniyor. çünkü o da podolski konusunda iyi düşünmüyor.

    öncelikle, gökmen özdenak'ın beyin ölümünün gerçekleştiğini, kendisinin tıpkı hıncal uluç, ahmet çakır ve levent tüzemen gibi negatif çarpan etkisi yaptığını, balataları sıyırdığından frenlerinin tutmadığını belirtmek istiyorum.

    podolski'nin geçen sezondan beri kaç gol attığından haberi bile yoktur. sorun bilmez. çünkü tamamen yetmişli yılların zihin yapısına sahip. çamurlu sahada, iki-üç kilo olmuş toplara kafa vura vura beyni mermere dönüşmüş. dolayısıyla söylediklerini ciddiye almak futbolda katliama eşdeğerdir.

    kendisinin okuma becerisi var mı, bizim sözlüğü okuyor mu bilmiyorum. okuduğunu da zannetmiyorum ama belki okuyup kendisine aktaran biri olur diye yazıyorum. podolski 2015/2016 sezonunda;

    süper ligde -13 gol 8 asist (30 maç)
    şamp liginde-2 gol
    t. kupasında-2 gol 1 asist olmak üzere toplam 17 gol 9 asist yapmıştır. eğer sezonun tamamında santrafor oynasaydı bunlara 10 gol daha ilave ederdi.

    2016/2017 sezonunda;

    süper kupa, lig ve türkiye kupasında 13 gol atmış 3 asist yapmıştır.

    düzenli olarak santrafor oynarsa sezon sonuna kadar ligde 15 golü geçeceğine inanıyorum. tek yapılması gereken sneijder-bruma-rodriguez-podolski dörtlüsünün bozulmaması. bu dörtlü bizi şampiyon yapar. çünkü başka hiçbir takımda böyle bir hücum hattı yok. tabi orta sahada da n. d. jong ile tolga'nın oynaması şartıyla.

    gökmen özdenak hakkında böyle bir entry girdiğim için üzgünüm ama galatasaray'a zarar veren babam olsa affetmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın