resim
Gabriel Jesus
Takım:Arsenal
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 10
    müstakbel man city oyuncusu oldu artık. hatta 21 ocak 2017 manchester city tottenham maçında kulübede başladı.

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...j0M4IWvB-DXKj3TQNrbX

    hayat hikayesi çok garip. aslında bu ifade çoğu latin oyuncu için artık olmazsa olmaz gibi bir şey oldu artık. hangi latin kökenli oyuncunun geçmişine baksanız illa absürt bir durum ile karşılaşacaksınız. bu durum elbette futbol ve dolayısıyla kendi sosyal hayatına da etki ediyor. bu kardeşimiz de palmeiras altyapısında yetişen, çocukluğunda askeri hapishane stadında antrenmanlarını ve maçlarını yapan biriymiş. evet hapishane stadı, doğru okudunuz. four four two dergisine verdiği röportajda, bu durumu açıklarken aslında çok da tehlikeli bir durum olmadığından bahsediyor.

    "farklı bir deneyimdi, kabul etmek gerek. fakat hiçbir şekilde mahkumlar ile herhangi bir iletişim halinde değildik. o stat gardiyan ve hapishanede çalışanlar için yapılmış bir yerdi."

    her ne kadar bu farklı hayat hikayesi, geçmişi ile diğerlerinden ayırt edilse de, gabriel jesus'u diğerlerinden ayıran en önemli özelliği yetenekleriydi.

    http://gss.gs/wSD.jpg

    sahneye çıkış

    mart 2015’te palmeiras formasıyla ilk maçına çıktı ve aynı sezon brezilya kupası’nı kazandı. ligin en iyi genç oyuncusu seçilmesi de cabası!

    olimpiyat madalyası

    rio’daki organizasyonda brezilya’nın her maçına ilk 11 başladı ve attığı üç golle altın madalya kazanılmasına katkı sağladı.

    muhteşem siftah

    2016 copa america kadrosunda vize sorunları nedeniyle yer alamadı ancak ekvador’la oynanan dünya kupası eleme maçıyla milli siftahını yapıp iki gol attı.

    https://www.youtube.com/watch?v=qWBYIiHWe5E

    oyuncu yetenekli, hani klasik güney amerikalı tekniğinin ötesine ve aynı zamanda iyi de bir futbol zekasına sahip. çalım yeteneği üst düzey, ayrıca bunu vücut çalımı ile de yapıyor. vücut çalımı demek bambaşka bir şey, o yüzden ayrıca artı bir özellik. bunun dışında son vuruşlarındaki soğukkanlılığı ile de dikkat çekiyor. bir de eksi yönü olarak ofsayta düşmeye meyilli. tabi oyun tarzının da bunda payı var. sürekli tandem arkasına koşu yapan bir forvet olduğu için çizgi halinde savunma yapan takımlara karşı sinebilir. bunu da zamanla giderebilir, yaşı daha çok genç. ingiltere'de ve manchester city gibi antrenör konusunda dünyanın en iyilerinin buluştuğu bir yerde muhakkak bir çeki düzen verecektir kendisine. agüero'ya artık hem adam akıllı bir partner olması adına, hem de sık sık sakatlık problemi çekmesinden dolayı yedekleyecek bir oyuncu aranıyor. agüero'dan sonra adam akıllı dikiş tutturamayan bir çok futbolcu vardı, negredo'sundan tutun, wilfried bony'sine kadar. ileri uçta yalnızca iki isim, onlardan biri de 20 yaşındaki genç bir isim olunca bir takviye gerekti tabi. kelechi gayet iyi bir çıkış yapsa da, agüero'yu direkt kesecek bir isim değil haliyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın