resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12629
    21 ocak 2017 karabükspor galatasaray maçındaki kaybettiğimiz puanlardan sorumlu olan oyuncu. geçen hafta o kartı görmeyecekti. kendisi kaç yaşına gelmiş, kariyerli ve akıllı bir oyuncu. türkiye'de geçirdiği 4. yıla giriyoruz, ligi tamamen anlamış durumda kendisi yani. yaşı gereği de tecrübeli, takımın eksiğini artısını anlayabilecek bir oyuncu. şimdi soruyorum: 16. hafta galatasaray-alanya maçı. hakeme resmen kart göster bana diye sürekli itiraz etti. kartı gördükten sonra da pazubandı gösterdi ben kaptanım diye. inanılmaz beleşe görülen bir kart. kaçıncı kartı oldu bu? 3.

    gelelim 18. haftaya. ilk yarı kart görmek için döndü durdu. bilerek gördü demek istemiyorum ama kendisi gibi akıllı bir oyuncu verdiği tepkilerin karta neden olacağını bilmeli. ilk yarı bitti. wesley abi oyun ara verilmişken hakeme itirazdan kart gördü. bu nedir arkadaşlar? bizim kendisine ihtiyacımız tabi ki var ama deplasmanda 2 kat 3 kat daha ihtiyacımız var. ama wesley bunu önemsemeden kart gördü ve cezalı durumu düştü. hakem ne yaparsa yapsın o kartı görmemesi gerekiyordu ve ceza alması gerektiğini düşünüyorum hala o kart sebebiyle. kendisi sabri değil, x değil. wesley sneijder. bu kadar basit olmamalı kart görmek kendisi için.

    dilerim bundan sonra kendine bu konuda çeki düzen verir. elimizde çarpma işleminin 0'ı olan bir jor var. dolayısıyla oyunu okuyabilecek ilk isim sneijder. ayrıca 0 jor kendisinin alternatifi olarak josue'yi görüyor ve korkak. kendisiyle kurduğu sistemden vazgeçmiyor, yeri geldiğinde berabere okey olabiliyor mesela kadıköy deplasmanında oynuyormuşcasına. görme artık şu kartları. veya sen ben görücem diyorsam iş bilmeyip sucuk dağıtan yönetim sana gerekli cezayı verebilmeli. yasin'e gücü yetmemeli. sen lider olarak böyle kendini konu dışı bırakıyorsan birileri o anda gelip kulağını çekmeli.

    budur düşüncelerim kendisiyle ilgili. 21 ocak 2017 karabük galatasaray maçı sonrası sövdüğüm isimlerden oldun wesley. senin kalitende birisi böyle hatalar yapmamalı. önlibero değilsin ki sen böyle çat çut kartlar gör. baros'a benzetiyorum kendisini bu konuda. o da durduk yere sarı kart görürdü maçlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın