resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12622
    yıl olmuş 2017, hala takımı içerden çökertti falan diyen andavallar var. oynadığı oyuna laf edemiyorlar tabi takımı görünce.

    neymiş; riekerink'i teknik direktör yapmış. evet; hepsi muhteşem uygulanan planının sonuçları.

    açıklıyorum vaziyet alın.

    önce altyapı'ya getirdi riekerink'i. daha sonra hamza h. ve mustafa d. döneminde kasıtlı olarak oynamadı, takım arkadaşlarını da öğütledi, takım içerisinde moralleri bozdu. mükemmel giderken tekere çomak soktu. 2 teknik direktörde kovuldu ancak yönetim hala anlamıyordu. bülent k. vs gibi garip garip teknik direktörler "tuhaf" ve "açıklanamaz" bir şekilde koskoca galatasaray'ın teklifini reddettiler. orhan atik'i seçtiler bu sefer. ancak "akılalmaz" bir şekilde federasyon duruma el attı. tabii bunların hepsinin wesley sneijder'in planı olduğu daha sonradan ortaya çıktı. tam bu sırada yönetime riekerink'i getirin, yoksa işiniz biter mesajı gönderdi menajeri aracılığıyla. eli kolu bağlı yönetim mecburen riekerink'i teknik direktör yaptı ve mucizevi bir şekilde oyuncular tekrar oynamaya başladılar ve tarihin en kötü sezonlarından birisi 2 kupayla bitti. bu arada yönetim fatih terim'e teklif götürdü, ancak wesley'in bir telefonuyla o iş de halloldu. ayrıca oyuncu transferlerine de menajeri aracılığıyla karıştı ve türkiye'de bir komisyon zinciri kurdu kendisine. bu yüzden ülkeden hala gitmekte direniyor.

    kafanız güzelmiş, ben yazarken kendimden utandım, görüyoruz ki hala wesley'in truva atı olduğunu düşünenler var.

    hava soğuk diye oturduğu sıcak yerden kaba etini kaldırıp markete gitmeyen adamlar; kendileri gibi olan; deplasman seçip oynamayan, canı sıkılıp rakibi arkadan tekmeleyen, koşmayan, kaprisli ve tavırlı olan geçtiğimiz 15 yıldaki adamlara hala ve hala tapıyor normal olarak. bir lincoln var mesela; 10 tane sneijder'e değişmem diyenleri gördüm.
    ama maç seçmeyen, köpek bağlasan durmayacak deplasmanları kaçırmayan, her zaman kötü gününde bile olsa mücadelesini eden, antrenmanına geç kalmayan, tatilinde özel antrenman programı uygulayan ve iyi niyeti asla sorgulanamayacak olan sneijder truva atı olmuş, burda hollanda'dan dostlarıyla beraber türkiye'de refah zinciri kurmuş.

    dursun özbek yönetimi size çok iyi yakışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın