• 5
    tanımam etmem, varlığından bugün haberim oldu. iyi insandır, kötü insandır bilmem. gördüğüm, hak ederek galatasaray kongre üyesi olmuş bir kız.

    öncelikle göt yırtmaya falan gerek yok. tüm ülkedeki öğrencilere açık liseye giriş sınavında iyi bir derece yaparsanız galatasaray lisesi'ne girmek mümkün. bu elitler loncası değil. çalışma azmini, zekayı, başarıyı değerlendiren; içeriği konusundaki sıkıntılara rağmen herkesin eşit derecede şansı olan bir sınavla girilen bir okul. kız da sinan engin'in kızı olmasına rağmen sosyoekonomik düzeydeki benzerlerinin ve hatta kardeşinin aksine aksine oturup çalışmış, iyi bir dereceyle, benim zamanında kazanamadığım okulu kazanmış. yine, herhangi bir torpil olmaksızın usulünce galatasaray kongre üyesi olmuş.

    düzenin anasını sikmeye gerek yok çünkü ortada bir haksızlık yok. keza bence bu kızın ve bu kız gibilerin kongre üyesi olması ise çok galatasaraylı sucu reis'in, blogger buse terim'in, galatasaraylı cahil futbolcu eskilerinin kongre üyesi olmasından evladır. galatasaray'ın lise geleneği ise kulübün yönetim yapısını fenerbahçe, beşiktaş benzerlerinden ayıran yegane unsurdur. kısaca; göt yırtacağımıza oks çalışalım, çalıştıralım.

    sinan engin'in kızı olarak değil, elif engin olarak galatasaray kongre üyesi olmuş kişi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın