• 7
    maç öncesi biraz yorum yapmak gerekirse resmi olarak ilk maçımıza çıkacağız. koridor koridor karşılaştırma yaparsak iyi olur.

    üst koridorumuzda sergen ''broken blade'' çelik var. mysterious monkeys takımında oynadı. kendisi eu west serverında challenger seviyesinde oyuncudur, daha 17 yaşında olması nedeniyle geleceği parlak olarak gösteriliyor. karşısında ise türkiye'nin bana göre en yetenekli üst koridor oyuncusu kaan ''elwind'' atıcı var. kendisini tartışmaya gerek dahi yok. lane safhasında elwind önde çıkacaktır bana göre. kendisi fiora herosuyla meşhurdur. ban zamanı takım bunu değerlendirir umarım.

    ormanda lamine-lounis ''kanani'' khouani var. kendisi de yine eu west master ve challanger seviyesinde oyuncudur. kendisinden beklentiler büyük, umarım bugün ilk dakikalarda oyuna çabuk dahil olur. karşı ormancı berk ''mojito'' kocaman. kendisi daha önce türkiye liginde oynamış bir oyuncu, tecrübeli diyebiliriz.

    orta koridorda felix ''abbedagge'' braun var. kendisi takımın en güvendiği oyuncu diyebilirim. eu west serverında challenger liginde 1.liğe oynuyor. yani koskoca avrupa batı liginin 1.si diye gurur duyabiliriz :) karşısında ise en az onun kadar güçlü mert ''react'' gül var. mert de türkiye liginin en tecrübeli oyuncularından biridir. daha önce hwa gaming ve beşiktaş'ta oynadı. en çekişmeli koridor bu ikilinin olduğu koridor olabilir.

    nişancı rolünde arda ''killeres'' subaşı var. ligin gediklilerinden, team turquality'de oynadı 3 sezon. kendisi bekleneni verebilecek mi merak konusu. karşısında ise gökhan ''madness'' uçar var. daha önce çilekler takımında oynadı. arda'yla denk bir oyuncu bana göre. bu ikiliden öne çıkan kim olursa muhtemelen maçın gidişatı o yöne döner.

    destek rolünde egehan ''madagger'' özçelik var. kendisi takımın en tecrübeli isimlerinden biri. challenger seviyesindedir, daha önce dark passage ve crew takımlarında oynadı. anlayacağınız karşı takımı az çok biliyor, bu konuda avantajımız var. karşı destek ise daniel ernst ''wendelbo''. kendisi eu west challenger seviyesinde destektir. ilginçtir ki iki destek oyuncusu da en çok thresh herosunu oynamayı sever. bugünkü maçta bir thresh banı görebiliriz gibime geliyor.

    genel olarak yorumlarım bu şekildeydi. kazanabileceğimiz bir maç, ligde daha güçlü takımların olduğunu düşünürsek iyi bir başlangıç ile iyi bir seri gelir umarım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın