resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3203
    takımımızın gol yollarında ki en etkili ismi şuanda kendisidir. ceza sahasında ve çevresinde topla buluştuğu anlarda,yüzünü kalaye dönebildiği pozisyonlarda sadece ligimizde değil dünya çapında tehlikeli bir silahtır. podolski gibi oyuncular özel oyunculardır. böyle oyuncuları sürekli bulamazsın. şuanda takımımızdan ayrılsa yerini doldurma ihtimalimiz yok. ancak 'onun satışından elde edeceğimiz gelirle birlikte eksik olan bölgelerimize gerekli nokta transferleri yapabileceksek' (gibi olmazsa olmaz bir önkoşulla) satışı makul karşılanabilir. oda başımızdaki bu yönetimle ne kadar mümkün olur allah bilir. forvete alabileceğimiz isimse kesinlikle onunla aynı seviyede olmayacaktır.
    sağlıklı ve gününde bir podolski sahadayken tek forvet oynaması halinde bile rakip 2 stoperi sırtında taşıyabilecek, hava toplarında üstünlüğü kurabilecek fiziğiyle rakip 2 stoperi tokatlayabilecek seviyedir bunun en güzel örneklerinden biri 26 mayıs 2016 galatasaray-fenerbahçe ziraat türkiye kupası final maçıdır (ki stoperler o gün için simon kjaer ve abdoulaye ba idi).
    elimizdeki böylesine önemli bir silahı satmak devre arasında şampiyonluk yolunda büyük bir kumardır. şuan orta saha transferinin adının dahi geçmediği diğer bölgeler için de durumun belirsizliği ortadayken kalkıp podolsi'yi satmak belkide şampiyonluğu satmaktır. bu açıdan bakıldığı zaman takımda tutulması sezon tamamlandıktan sonra transfer durumuna göz atılması daha mantıklı geliyor sanki.
    bu basiretsiz yönetimin podolski'yi satması ve eksiklerimizi tamamlayamaması durumu tam anlamıyla "dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünü bir kez daha bizlere hatırlatacaktır. şampiyonluk yolunda takım zirve yarışının içindeyken takımımızda kalması gereken en önemli gol ayağımız, panzerimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın