resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 355
    parası azdır çoktur. faydalı olur olmaz. hepsini zaman içerisinde göreceğiz. ancak karakterinin bozuk olduğuna kim ve neye göre karar veriyor acaba?
    çocukluğunu gençlerbirliği bünyesinde geçirmiş. düzgün yapısı ve liderlik vasıfları nedeniyle 21 yaşında bu takımın kaptanlığına layık görülmüş bir kişiyi sorguluyoruz.
    peki hatası ne? hatası 21 yaşında kaptanı olduğu takımın 2015-2016 sezonunun ilk yarısı sonunda küme düşmemesi mucizelere kalmışken direnişi başlatan ve muhteşem geri dönüşün ışığını yakan kişi olmasıdır. evet bunama emareleri gösteren efsane başkan cavcav, tam yılmaz vural bombası ile takımın ipini çekmişken olaya baş kaldırmasıdır.
    yılmaz vural'ın dahiyane fikirlerinin! bu takımı kurtaramayacağını ve yol yakınken bu sevdadan vaz geçmeleri gerektiğini yönetimle paylaşmasıdır.
    sayesinde hatadan dönülmüş ilk yarıyı 16 puanla tamamlayan takım lig sonunda 45 puana ulaşmıştır.
    yaşanan bu süreçte tek taraflı olarak yılmaz vural'ı dinledik. kanal kanal dolaşarak bana tuzak kurdular. bek haklıydım diye hikaye anlattı. sonra ne oldu 2 hafta içinde bir enkaz yığınına çevirdiği yapının daha sonra nasıl futbol oynadığını hep birlikte gördük.
    onun için diyorum; bırakalım bu karakter sorgulamalarını, neticede galatasaray'ın aldığı kupalarda şampiyonluk turlarına katılmış çok genç bir kardeşimiz aramıza katılmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın