Hazırlık Maçı
3 - 1
  • 99
    maçın olumlu tarafına bakacak olursak, bruma'nın açık alan bulduğunda ne kadar kolay ceza sahasına girebildiğini ve sneijder'in ceza sahasında topla buluştuğunda tehlikeli ve zekice vuruşlar yapabildiğini bir kez daha gördük. umarım teknik kadro da görmüştür. bunları artırırsak gerçekten hücumda kısır olmayız, bol pozisyonlu bol gollü maçlar izleriz.

    çözüm ne? bruma için şunu söyleyebilirim ki, sağ kanat ve yeri geldiğinde orta bölgeyi hücum oyununu kurmak için kullanmamız gerekiyor. hadi sağ kanat aldık, umarım bruma'nın işini hafifletir rakip defansının o alana kaymasını sağlar da bruma'ya açık alan kalır.

    sneijder içinse dinamik bir orta saha. de jong zaten çapa, selçuk desen bence maç başı koşu mesafesi 3 kilometre falan opta mopta bizi kandırıyor. tolga da her an sakatlanabilir. sağlam basan iyi-orta bir box to box lazım.

    benim basitçe gördüğüm çözümler bunlar. detayını da teknik kadro halletsin. aylık 30-40 bin avro almak her babayiğidin harcı değil sonuçta. onlar alıyor. ben tavuk dürüm yiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın