• 34
    surekli de artmaya devam edecek kurdur. bu is boyle gider benden soylemesi. ekonomi okumadim, ekonomiyle uzaktan yakindan alakam yok. yatirim bile yapmiyorum ama son 6 aydir hergun ama dunya ama turkiye uzerinden takip ediyorum.bir turlu de elime para gecirip dolar alamadim.koyayim boyle duzene. millet parasina para katar, olan biz orta halliye ya da fakire olur. daha bugun altyazi okudum haberlerde, 5-6bin kisi daha artmis kayitli milyoner sayisi ulkemizde.

    simdi soyluyorum beyler, sonuna kadar okuyun ama, cok fena oyunlar oynaniyor, ama oyle bati, pkk,fetö bilmem ne degil bu oyun. bambaska birsey ama ben cozemiyorum, bilgi kaynaklarim o kadar uzun degil. icerde de aktorleri var disarida da var. tabii bu benim dusuncem. bundan ancak 20 belki 50 yil sonra ogreniriz bu gunlerde ne oldugunu. insallah o zamanlari en az simdiki refah seviyemizdeyken goruruz. zira ben daha iyi olmayacagina eminim. saygilar.

    amarigan borsasi editi: ne zamandir takip ediyorum bilmiyorum, sadece 2 kere bizim ve avrupanin borsasi kapaliyken pik yapti.
    1. 15 temmuz darbe girisimi
    2. abd baskanlik secimi

    simdi diyorum ki; bu isin icinde ic aktorler daha on plandadir. hatta ic piyasadaki aktorlerin tamamen kontrolunde oldugu soylenebilir. ha ama bu kontrolun muhaliflerle alakali bile olamayacagini düşünüyorum. buna kesin kanaat getirdim. insallah kendi oyunlarinda bogulurlar.

    mesela soyle birsey olabilir mi? baskanlik teranesi donerken; dolar firlasin, ulkede stagflasyon, issizlik artsin, cekler donsun vs vs. bazi haller vuku bulsun. bize soylenen ne? baskanlik gelince; ekonomi duzelecek, para deger kazanacak, issizlik azalacak, icrai baskanlikla butun atilimlari son surat gerceklestirecegiz vs vs. ulan var ya, su baskanlik kaza bela gecer de referandumda kabul edilir de, 1 sene icinde dedikleriniz gerceklesmezse; bu sefer acaba kim kandirmis olacak sizi?onu merak ediyorum. sucu bize atabilirler mi ki?
    - eeyy millet, siz evet dediniz. siz gaz verdiniz. size inandik, milletimize inandik, ancaaaaağkkk, maalesef milletimiz de bizi kandirmis. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın