resim
Levent Nazifoğlu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:60
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 456
    sozlesmeli teknik direktorunu vasifsiz futbolcu ve vasifsiz taraftarin önüne atan capsiz yonetimin capsiz idarecilerinden birisi.

    arkadas, sen ne yapiyorsun pardon? sene basinda yalvarmadiniz mi tonla hocaya gel takimin basina gec diye? geldi mi hic, bir tanesi bile? sonra ben altyapida devam etmek istiyorum diyen adama dilenmediniz mi? eee? bu ne o zaman. sezon basinda "1 yillik sozlesme yaptik, bu sene yenilenme, planlama ve rejenerasyon senesi" deseydiniz, hic boyle capsiz bir yorum yapmayacaktiniz. riekerink'i ben de destekledim ilk zamanlar, ama olmuyor maalesef. turk yapisindaki takimlara, her ne kadar yabanci oyuncular da olsa, asan-kesen adam lazim. naiflik sokmez turkiyede.
    (bkz: fatih terim)
    (bkz: aziz yıldırım)
    (bkz: recep tayyip erdoğan)

    tabi " sen nasilsan oyle yönetilirsin" kurali cok gecerli aslinda. çünkü bazi taraftar oldugunu sananlar var, koskoca galatasaray takiminin sozlesmeli, pro lisansli, yeterlikli teknik direktorune "beden egitimi hocasi", "takim hocasiz yonetiliyor" gibi sacma salak argumanlarla saldirmaya calisiyor. seversin, sevmezsin, oyun anlayisini elestirirsin, taktik-teknik konularda sokup sokup cikarirsin da, hoca degil demek ne demek sayin andaval andavaloglu?

    kusura bakma da sen oyle davranirsan, iste boyle yonetilirsin, ama kusura bakma da, sen ve senin gibiler bu capsiz yoneticilere sesini daha iyi duyuruyor diye de ben ve benim gibiler bu sekilde yonetilmeyi hak etmiyor. ayiktirayim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın