resim
Burak Tolunay Sekin
Takım:Galatasaray U19
Mevki:Santrfor
Yaş:18
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 4
    kendisine gereken bütün destek yapılmalı, ancak altınordu altyapısı, bırak türkiye'yi, avrupa'da gidebileceği en iyi altyapılardan biri. eğer gerçekten futbolcu olmak istiyorsa.

    ha galatasaray'da olur mu? olur tabi. hatta ve hatta, 5 sene sonra a takıma çıkarsalar bile, kimse ağzını açıp tek laf edemez babasının hatrına. ama işte endüstriyel futbol.... bi de bizim taraftar yapımız...

    3-5 sene sonra yavşağın biri burda çıkıp bu çocuk hakkında "keşke babasıyla beraber şehit olsaydı da, yerine benim cm den beğendiğim şu futbolcuyu şu kadar k bedelle tranfer edip oynatsaydık" derse -ki der, diyecek olan midesiz çok- ben işte işi gücü bırakır, o puştu bulur, artık anırta anırta mı bağırta bağırta mı.... neyse....

    o yüzden "iyi insan, iyi vatandaş, iyi futbolcu" mottosuyla hareket eden, şahane tesislere ve imkanlara sahip altınordu'da kariyerine devam etmesi en hayırlısı kendisi için. merak etmeyiniz, altınordu yönetimi ve teknik ekibi bu çocuğa gereken ayrıcalığı sağlayacaktır, hiç şüpheniz olmasın. zira bu çocuğun babası "iyi insan, iyi vatandaş". oğlunu da iyi futbolcu yapmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.

    not: bu entry, ileride yukarıda söylediğim lafları diyecek yavşak tarafından ihbar edilecek, moderasyon tarafından da silinecektir. denemesi bedava, al capsı, at fava bekle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın