resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2908
    afrika kupası kadrosuna dahil olmaması sebebiyle elden çıkarmak yerine faydalanmayı çalışsak daha mı iyi olur acaba? çünkü, devre arası stoper transferi yapmak gerçekten en az chedjou'nun sahada olması kadar riskli, ayrıca daha maliyetli. chedjou'daki olayımız sezon başından beri menajeri aracılığıyla yeni sözleşme istiyor oluşuydu. 1.5 milyon avro gibi bir rakama 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme yapılabilir gibi.

    2013-2014 sezonu ara transfer dönemini hatırlarsanız, beğenmediğimiz ve sahada olmasını riskli bulduğumuz dany yerine mancini sağlam bir stoper istemiş ama en son kiralık ve oynadığı her maç bizi yakan burdisso'ya kalmıştık. ortalıkta ahmet çalık'lar ve maliyetleri dolaşırken yine aynı durumu yaşamamız çok yüksek bir ihtimal.

    chedjou hala bize 2 sezon katkı verebilecek kalitede bir oyuncu, sadece kafasını toplamasını ve kendisini takıma tekrar adapte edebilmenin yolunu bulmak lazım. ayrıca, stoper almayalım demiyorum, bulabilirsek hakan balta'nın yerine chedjou(s. aziz) - ? (h. balta) tandemi oluşturabilecek tecrübeli stoper aramaya devam edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın