• 1
    tabiri caizse beyaz bayrak sallamaktır.

    muhtemelen fark alıp başını yürümüş, yenilen takımın oyuncuları zor solumakta her şeyden evvel maçı çevirecek ümitleri kalmamış durumdadır. rakibe baskı uygulamamak, defansa dönmemek, kaleciyken çalım atmaya kalkışmak, savunmadan en ileriye gitmeye çabalamak, olmayacak pozisyonları zorlamak, bencilliğe vurmak gibi davranışlar bu malum olayın başlıca belirtileri arasındadır.

    önce galip takım arasında fısıldaşmalar başlar, ''yav kardeşim bu yeteneksizler için mi o kadar yol getirttiniz beni'' ve ''böyle olacağını bilsem çağırmazdım kardeşim sizi, ben de anlamadım böyle değildi bunlar, kusura bakmayın'' gibi cümleler duyulur.

    içlerinden zeki olan arkadaş ortaya dahiyane bir fikir atar: ''devre yapalım skor da sıfırlansın, hem dinlenmiş olurlar, bir kişiyi de onlara verelim!''

    kızılcakıyamet kopacak ve göbekli, sigara içen, çabuk tıkanan, maçı önceki haliyle dahi zar zor götüren sıfatlar isyan eder:

    ''bana ne ya benim derdim mi sanki!''

    devreden sonra fark daha az miktarlarda açılsa da eğer yanik takıma en iyi oyuncunu vermediysen bir halt farketmez. galip yine galip olacak, karşı takım başı eğik vücudu terli halde soyunma odasında bitmez tükenmez bir tartışmaya girecektir...

    not: yenik takımın içine düştüğü eziklik hali, pes etmişlik çok üzücüdür. allah yaşatmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın