• 24
    önceden olsa kan gövdeyi götürmesi gerekirken bu tarz gerçek olan şeyleri toplum olarak o kadar iyi sindiriyoruz ki, o kadar iyi üç maymunu oynuyoruz ki...
    sabahtan akşama kadar onca muhabir yorumcu vs. konuştuğu bu kadar toplumsal bir yapı olan futbolun masa başı işlerle halledilmesi olayı.

    komik olan şu ki;

    malum kulübün başkanı bu tapeleri kabul etti, toplanmasının usulsüzlüğüne itiraz etti. hatta ve hatta bu kayıtlara göre trabzonspor'u bile şikayet etti. yine malum dönemden faydalanarak işten sıyrıldı. şu an evet lan bu konuşma benim evet yaptım dese bağrına basacak milyonlar var.

    malum futbolcu ve yöneticiler ceza aldılar ama bütün bu olaylar sahaya yansımadı. sahaya yansımayanlar yüzünden malum kulüp şampiyon oldu.

    uefa'ya bir bankanın sponsorluğu ve el altından paralarla da bağlantılar kuruldu.

    play off falan saçmalığına bile girmiyorum.

    işte bütün bunlar oldu ama adalet konuştu. yapıştırdı cezaları. ama o da susturuldu. adaletin olmadığı yerde ne olabilir ki ? sonra tribünler neden boş?!

    inanın biraz düşünen bir insanın akıl sağlığıyla dalga geçmek bu. şimdi de en çok koyan o muşmulanın bizim kadromuzu sızdırmasına bir tepki bile veremeyen malum yönetim. eee hele bir ses çıkarsınlar bakalım. adaleti kontrol edenler onlara neler yapabilir hiç düşündünüz mü ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın